Visszatér egy nagy klasszikus

A Magyar Nemzeti Autósport szövetség vezetőségének, a Rally Sport Bizottságnak és Esztergom város vezetőségének összefogásával ismét az országos bajnoki futam mezőnye rajtolhat el Esztergomban, mivel a kitűnő ralisport házigazda Nyergesújfalu mellé az idei esztendőben csatlakozik Esztergom Vármegyei Jogú városa is.

A 2024. évi versenyszezon első rally bajnoki futama egy újabb lépést tesz a hajdani klasszikus szezonnyitók hangulatának megidézése felé.

A versenyt rendező Arrabona Rally Club és a szövetség megkeresésére örömmel mondott igent a Dunakanyar fővárosának vezetése, és 2024. március 22-24. között Nyergesújfaluval karöltve, nagy szeretettel látják vendégül a HUMDA Országos Historic-, ORB2 és ORB3 bajnokságok, valamint a Teszt kategória indulóit és az autósport szerető közönséget.

Szujó Zoltán az MNASZ elnöke személyesen találkozott Esztergom város polgármesterével Hernádi Ádámmal. A találkozóra Schubert István a környékbeli raliszeretők kedvence is meghívást kapott, aki a 2021-es Ford Fiesta WRC-vel érkezett.